punkt. punkt.

tisdag. upp och brum till enheten. första gången på en månad. hade gått så sjukt bra, hon var förvånad, hakan i golvet, stolt. tack. hon tog tillbaka att hon undermenat sagt att jag inte skulle klara det, jag var för sjuk. nu tror hon att jag är en av de få, ytters få, som faktiskt skulle kunna lyckas. skönt. jag vet att jag kan, jag kan ju, ja.

till stadium och elgiganten med mamma, hjälm till mig och mobil till mamma, jag fick hennes gamla, yeah.
ner till pappa, äta middag och sen upp till mamma igen. gå och möta amanda, gick om henne, för att hon tog bilen.. suck.
gjorde en makeover på henne till, tro det eller ej, fjortis. haha, så snygg. lilla vän, akta dig. haha^^
träffade M påväg in från bussen, sällskapa under paraplyet, han hade varit på körskolegrej, bara massa gamla gubbar där sas det.

punkt. punkt. en dag i taget. kontrollen börjar avta, detsamma gäller mitt grepp, dubbelmoral. som allting annat, som vanligt helt enkelt. ush.

minus


"inga nötter och mindre mellanmål"


du vet hur det här kmr att sluta va? ..
du vet att jag kmr överdriva. "dina ord är min lag", aldrig hänt förut, men nu är det som det är .
det var svårt redan innan. men du gör mig arg ibland, och då vet vi, tydligen, hur det utspelar sig, vad, vem och framför allt hur jag straffar.

miss america.




Ohh

Tell me why you're crying
Tell me why you're sad
Tell me what's hurting you so bad

P-A-N-I-K!

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!  gahahhah. jag vet iotnme vad det är, jo det vet jag visst och jag hatar det !  botr bort bOOOOORt! pallar inte. ont utav bara helvete, kom igen nu! neeeeeeeeeeeeeeej!

söndagskul

igår vare bowlingkväll, fun fun :)
upp tidigt idag och följa med A och titta ut ngn bra modell till studentklänningen som hon ska få uppsydd. 
vi gick typ  in i typ 2st affärer och provade 13 olika klänningar. men slutet blev allt annat än seriöst, haha.
men kul vare iaf! 
tröttheten slog oss med en panna i huvudet, så vi promenerade till kungshallen och åt lunch, vidare till stadsbiblioteket och leta efter två böcker, svååårt det där emd ordningen i hyllorna..!
mot tunnelbanan, handla och sen hem!

heeeelt okeeej helg måste jag säga! ;)


youga

ojojoj en sån dag..  njedå.
åkte hemifrån vid 14.30, glömde min vägbeskrivning så fick vända och hämta den. mot busseeeen! 
mamma har anmält mig på ngt himla medicinsk youga, som ligger helt åt tjotaheiti! 500m ifrån gärdet, typ..

jag som knappt hittar till sätra, huuur ska jag hitta dit?    vanka hit och vaka dit, tappade bort mig på centralen, så himla stort jue !  hittade tillslutoch rätt som det var ropade stations-texten "nästa gärdet" , braa.
sen skulle man upp åt rätt håll också, 50% chans och vart går man?  tillslut kmr jag iaf upp där jag ska, men även där äre 50% chans att gå rätt/fel. självklart går jag åt fel håll, och sen får jag veta att de inte tar kort, så leta rätt på en bankomat där.. hittade iaf en BANK sen, med en bankomat.  sen vände jag håll, gick fel ännu en gång. sen stod jag och plingade på där jag trodde var rätt, bvilket det också var... ,,bortsätt från att ingången var på baksidan!!!
väl inne, kl är nu 4, får jag veta att det är framflyttat så det börjar alltså inte förrän 16.30.
efter ett atg säger iaf den där läraren till att "rummet är klart", jag coh en till tjej stetr oss där, helt nedsläckt och med några ljus. som en bäbis blir man sen tillsagd att lägga sig ned och blunda.
sen kmr 2 till tjejer och lektionen börjar, 1,5h är den. och man får inte öppna ögonen en ända gång under hela "passet". youga är säkert jätte bra, men lite för segt för mig..
hemma igen 19.30, som sagt.. seeegt :P

bröööst

back, home? från simningen så att säga! lika skönt som vanligt!
för 3e veckan i rad har vi ett par som simmar från kant till kant varav ett stopp på 10-15 min vid varje sida för att klänga på varandra.. ouäh.
tror mina kilon har lite problem när det kmr till att sätta sig "rätt". min bikiniöverdel satt som en jäkla flagga och man fick ta till ngt snyggt knep var gång mr. gubbe men singlasögon simmade förbi under ytan. fast iofs kasnke det itne var så mkt för honom att titta på. min kropp behöver seriös hjälp med att bli lite propertionerlig... suck.
för det är inte OK, när magen står ut mer än brösten. simmar runt med en tom bikiniöverdel och en mage som släpar i botten? haha nice.

(fru, det kasnke inte behövs så mkt tejp inför peter  pan, men vem vet)
för tillfället ser jag nog mer ut som en man, eller ja en gravid man, med min upplåsta mage. hermafrodit?
äääh.. de här blir nog bra!


jag säger inte att små bröst är fula, jag tkr det är jättefint! hellre små än stora ballonger eller hängiga eller utstående bomber!  alltid föredragit små! fast det är väl ofta så, att det man inte har vill man ha!
jag HATADE stora bröst förut, vafasen man fick ju ont i hakan när de hoppade upp och ner när man sprang. fybubbblan, dubbla sport bhar någon?
....fast jag hoppas väl bara på att få lite mer propioner..,, like it use to beeee! :P

skola

en annan börjar i skolan idag, ojoj !
låång sovmorgon i varje all, även om jag vaknade 6, så börjar jag inte förrän kl 13.00 , bussen går om en 20min.. oj rappa på.
nu börjas det, aksnek skönt, komma igång lite, måste ju ändå igenom den där skolan ^^

gud solen skiner. har precis ätit lunch, och det var ine ens jobbigt, knappt. man behöver bara titta ut så känner man värmen. åh längtar så till sommaren. nu kan det inte bli annat än bra, PEPPAR PEPPAR!
nu går vi mot rätt håll ;)

..jag känner det i magen ;, den känns i varje fall ;)

gyrka+cashewnötter


jag säger bara det. sätt mig på en öde Ö och jag kan leva på gurka och cashewnötter!


hemligheten till evig ungdom.

hm jag tänkte på en sak (mkt tänkande idag, måste skaffa mig ett liv och sluta ha för mkt tid och lägga mig för sent), 
men hur som haver, tänkte jag som sagt idag. 

alla operationer och försköningAr som görs. all denna kamp mot en förlängd ungdom. detta kämp för att in i det sista stoppa en skenande ålder och ännu en rynka. men pansion, ja de vill man gärna ha... för arr kunna spendera dagarna med hälsokurer och ansiktsmaskar med gurkor på ögonen. 

ett all forever young liv, bjud in anorexin i ditt liv,. den gör dig fördjävla liten och ynklig. svag och hatad. du backar i åren i takt med avdraget på vågen. ger dig en bebis värklighetsuppfattning, dum som en mask och barnslig som ett ofött barn. 

detta är hemligheten på evig ungdom. evigt ung.. ja evigt.. för det är bara ungdomen du hinner uppleva. för den vän du så snällt bjöd in, drog dig vid näsan, besparade din ålderdom genom att ta dig med bort från livet. chansen att acceptara en rynka hit eller dig fick du aldrig. 

en ung död.

lagom är bäst

"känn efter, kroppen berättar för dig" 
för lite - hunger
lagom - välbehag
för mkt - mättnad

well min kropp talar om för mig när jag ätiti för mkt genom att spy. jag fungerar som en liten bäbis liksom. vte inte hur många gånger jag spytt idag. och det är för att jag ätit mer än vanligt. ìnste så konstigt. spyr den upp, blir jag ju hungrig, måste ju äta mer d¨, måste ju lyssna på kroppen. men vafan. 
bara la mig i sängen nu, 2sek senare måste jag byta lakan. värdelöst. jag orkar inte.
min kropp är fortfarande fucked up. 

för lite - välbehag
lagom - mättnad
för mkt - spyr, går inte. om inte, ångest igen?

varför släpper det inte bara ? 
skärpning. snälla dumma jävla .
för jag är trött på det här nu.

why

hur och varför kan och ska det fortfarande vara så jävla svårt?

aja..
nej inte "aja" vafan ta tag i det här nu, våga bara släppa.

okej, från och med imrogon, då äre focus till1 00%.



dags att ta tag i det en gång för alla och lipa åt den jävla häxan.


oh yes baby, i have a lång tunga .. ;)

ipod-fix

över helgen har P varit här med mamma. igår fick han för sig att köpa en Ipod och huxflux, hade han en i handen. sen  vare dags att försöka få in låtar, men eftersom han köpt den nyaste modellen räckte inte mitt fina lilla Itunes till, så vi skulle föröska ladda ner den nya variationen "8,1" , jag säger bara det, vilket himla böööööök! helt otroligt, det gick verkligen inte!  alltid ngt som var fel. efter ett lååång tag, loggade vi ur min och gick in på mammas sida, som inte har ett Itunes över huvud taget, skulle då vara stenålderna. så vi laddade ner allt från början. vilket... efter ett tag, fungerade!
sen skulle vi in med hundratals skivor,och han ville ha sådär "shuffle" så man kan bläddra med bilder. så då tog det ytterligare 100år bara ATT FÖRSTÅ hur man skulle få dit bilderna. sen måste man konvertera alla låtar från varje skiva, såååå,..., det tog ett tag. kändes som man satt med det där hela kvällen, det hann iaf bli mörkt!
sen när vi fått över allt, ja då kom inet bilderna med!  

gah. dagens teknik, jag hinner inte med!

trash.

trött dag igår, såg två av allting. ushit ofräsh, bättre dar har jag allt upplevt. som gårdagen tillexempelt!
pappa ringde mig klockan 6 på morgonen och sen var det kört. vägrade gå upp ur sängen förrän kl8 iaf, eller ner kasnke man säger, iaf näre gäller min säng som kort och gott sitter i taket. hah.
pappa vägrade gå ur sängen hos M förrän ngt innan elva, då han var hemma. gosh, han var rätt arg, blev utskickad och folk kom för att kolla på huset. sålt, köpt. punkt. igen.
 på kvällen vare wallander och jag såg fortfarande dubbelt, svårt näre är sånt där deckarprogram också. så jag sota den för sängen. 

träffade pappo idag, så det var lugnare, ahn ahr nog sovit ikapp lite nu. tack&lov. vilket jag orkså fick göra, halv9 vare bästa jag kunde åstakomma imorse, innan jag gick ner och kollade film! =)
i samma tempo har denna dag fortsatt, dvs. 0.
men har ääääääntliiigen fått ett samtal med A, som äääääntliiiiigeeen är hemma! mitt öra är ditt öra ikväll, sparar det andra till imrogn ! ;)




andra dan är aldrig bra..,

godernatter mitt herrsakap.

halv 4, nej 20 i 4, är klockan, och jag är hemma. var rädd för lite sällskap hem då jag träffade på två gamla fulls kompidsr på bussrn somfrågade vart jag skulle av. sjukt grymt ku kvöll, och pappa är inte hemma, så jag sitter själv här! hoppas bara att jag inte vaknar så förbannat tidigt imrgon. 
juste, filip, jag har dina vantar hem, hur jag nu lyckades hålla rätt på dem :P men de gjorde jag iaf, trpr jag ahr allt med mig hem som hemma ska vara,, ! 
wiie denna kväll kmr jag kunna leva länge på,. ääälska människorna! förmo´dligen kmr jag även känna denna kvälls existend imorgon bitti...
nejmen avd säger ni? godnatt?

puss..



var det inte mer än såhär?

is this it. ? 
i hela mitt liv har jag längtat efter att fylla 18. det har liksom varit det stora, det man "levt för". tänkte att "bara jag kmr över den gränsen, då äre lungt. jag får bestämma själv och göra som jag vill. jag blir min egen, jag får bestämma över mig själv". 
well, jag fyllde 18 och jag var mindre och dummare än någonsin. 

men nu har det ändå gått ett tag, blir det inte mer än så här, är det verkligen som alla säger, att 18 är ingen ålder, utan bara en siffra. man kan vara 22 och bete & känna sig som 13. 
men jag är ju 18 och jag vill känna mig som det. jag ahr ju alltid klarat mig själv, vad hände? jag bara föll, blev så svag. och nu när jag är stark igen, nu när jag kan klara mig själv, då låter mig ingen göra det? 
nu när jag till och med "har åldern inne" så att säga, då ska jag behandlas som om jag vore 8 minsann. går vi åt fel håll, går mitt liv åt fel håll? jag trodde jag nyss vände på det, började jag om från start? är jag liten igen och håller på att växa upp... igen?  ligger jag 10år efter`?
jag skiter i om det bara är en siffra som tillåter en att köpa lite ynka öl på konsum lr gå in på ngn klitchig krog i stan. jag vill inte vara ngn hjälplös liten skit längre. jag vill vara som jag brukade vara, jag vill klara mig själv. 

jag är stor nu. 

simsim

bada bada bada! idag äre onsdag = lite simning på schemat! 
sjukt skönt, helt nedsläckt och bara ett par få ljuslycktor ..  
avslappnande, men man får akta sig så man inte glömmer bort att viffta på armar och ben ^^ 

pappa och jag körde baklänges-sim, fötterna fram och paddla för fulla muggar med armarna. haha. vi försökte även crawla så, gick lite halvbra. väntar bara tills vi blir utslängda :P 

så skönt.. 

k..a..o..s..

det finns inte så mkt mer jag kan säga om den här dan än; ..


KAOS

↓↔




muffins slag

gårdagens firande av amanda ledde till att hon fick en stor jättemuffin, som låg i en plastpåse,.
på vägen hem efter kvällen/nattens aktiviteter tog A. den där nedra påsen med lite muffinsbitar kvar i och damma in i oss heeeeeeeeeeeeeela vägen hem! 
känns som jag har blåmärken över hela kroppen av den där nedra muffinsen. och inte var det i syfte av att bjuda, nej nej bara att slåååå! ocha aldrig gav människan upp heller !!



vad skulle det vara bra för?   haha ^^

bra dag!

iiih härlig dag!
först födelsedagsfirande för E&K, träffa massa friidrotters, fasen vad dem är saknade!!
fortsatt firande med nytt födelsedagsbarn, så jäkla hääärlig kväll. lr bör jag säga kaos?
man kan ju inte alltid ah fötterna på jorden, jag vet jag vet.
men skitsamma kul vare!! =)

det här var den bästa dag på sjuuuuuuukt länge!! tack alal för den! :D


krabba

trött trött trött, så otroligt trött. var ett jäkla blajj att komma upp i morse, vad hände med den där inbyggda-kl-6-väckarklockan i huvudet ? 
slapp dag, eller inte, städat och damsugit hela huset, så nu äre ganska fint!


det är inte lätt att hitta presenter ibland, hehe. 

snart kmr madde hit, då ska jag, hon och pappa äta middag, krabba och räckor :) mums. 



i need you to know

I told another lie today
And I got through this day

I need you to know
I'm not through the night
Some days I'm still fighting to walk towards the light

I don't know the first time I felt unbeautiful
The day I chose not to eat

but.. 

What I do know is how I changed my life forever

I know I should know better
There are days when I'm okay
And for a moment
For a moment I find hope
But there are days when I'm not okay


You should know you're not on your own
These secrets are walls that keep us alone
I don't know when but I know now
Together we'll make it through somehow

Together we can make it through another day

jävla kropp jävel.

den här jävla anorexijäveln har förstört hela min kropp! din fucking jävla skitgrej, haaaataaaaaaar!!
det här kmr ta hundra år,och hur ska jag lyckas acceptera ngt sånt här fult?! ditt jäkla... monster!!

HATA.

förövrigt var det skönt att simma, underbart att få göra ngt, har inte tränat sen 13oktober, (om man bortser från dåtidens dagliga tvångs och anorexi-träning). man mår ju så skukt mkt bättre av att röra på sig, åh härligt det var!.



goddag, magen var namnet.

blev inget besök på enheten idag, magsjukan går runt där, därav anledningen. skönt men lite synd då jag ville träffa lite folk där. men annars inga problem att slippa gå dit ;) 
pappa & jag var och fikade hos madde, så fort vi kom innanför dörren skulle hundarna hälsa, 23 glädjevarv framför pappa, sen fick vi komma in en kvart senare :P 

ska få simma ikväll, pappa kmr snart och hämtar. har varit SJUKT EXALTHERAD över detta hela dan. dock skulle jag testa ut en bra bikini till kvällens ära nu. och bikinin försvann, för det enda man ser är en stor mage. den är så grymt uppsvullen så det finns inte (även om det finns gott om plats för skämt här, skojjar jag inte) . det är jag och min mage, måste nog börja presentera mig så, ifall ngn undrar vad det är för parasit som sitter runt min midja, eller börjar fråga vem pappan är. 

det ser så verkligt ut att jag nästan själv börjar undra om jag inte är gravid. 

laga mat

fattar iiiiiinte vad jag gör för fel. jag-kan-inte-laga-mat.
sopporna kokar över, spaghettina blir pinnar, köttfärsåsen rinnig, woken för stark, sallladen otillräcklig, köttbullarna frysta i mitten, mackorna för kalla, qournen för råa, gröten för hård/stel, omeletten förr torr, plättarna brända (helt ärligt, av en hel smet klarade sig en plätt någurlunda ätbar - efter att jag skrapat bort det svarta höljet), etc etc...... 
utöver det, fel mått, fel kastrull, fel stekpanna, fel slev, fel fel fel 


vad äre för fel? haha.  måste nog gå ngn slags kurs!






splash i pannkakan.


två sidor.

den ena sidan skriker "ja" och den andra "nej", fast det är ju alltid ngn som skriker, och det från olika håll. för var sak jag gör finns en positiv och en negativ tanke. ingenting är varken bra eller dåligt, nej allt är alltid både och.,

men idag tror jag ändå det har varit en dålig dag. ganska oduktigt av mig, osmart. fast sen är det ju ngn som tycker att jag är jävla smart och faktiskt lite duktig. 

fast idag har det nog varit lite halvt som halvt. eller ja..    eller hur ska jag veta, gäller att sila och lyssna på "rätt" sida. så resultatet av dagen tror jag ändå blir; 



dålig, oduktig. 


skärpning.


remember

nu får jag fan inte tappa det här. måste stå på mig, måste hålla i. 
får inte dras med av att allt är bra, nu när jag får tärffa kompisar och så. får inte glömma mitt fokus. måste komma ihåg, måste hålla i allt. måste måste måste. glöm inte bort.



kom ihåg nu då. kom ihåg varför du vill leva   ...ett normalt liv.

bye bye självis

mamma och jag var ch handlade byxor igår, värt varenda öre, tyckte hon då hon såg min min när jag vände på mig i speglen och nästan skrek i hela äffären  "JAG HAR NÄSTAN EN RUMPA NU!! jag har en rumpa! rumpa rumpa!"
ojdå..

men iaf, så åkte  jag till v-by idag, skulle leta väska. hursomhelst hade jag på mig mina nya byxor och kände mig för första gången på länge, Normal! så möter jag den här gammla farbrorn som ler när jag tittar på honom, vi ler flera meter innan vi möts, så att man vet att man ska säga hej när man går förbi.
så när det där "hejjet" ska komma, kmr det istället; "hihi, en liten smalis !" 
happ, det var det självförtroendet  -.-     haha :P


här har vi iaf väskan jag köpte :)


melodifestivalen vs. mode ?

satan vad skönt, vaknade inte förräns kl 9 imorse, DET mina vänner, var länge sen jag kunde sova till, men såååå skönt det var! =D

igår vare melodifestivalen med linda, bettan (and her girl)! det var myyyyyyyyys! =)
men den där nedra röstningen kan ju ta sig. seriöst , nu får man se bidragen 100ggr och rösta 1000ggr, bara för pengarnas skull. dagens samhälle, allt handlar om pengar och idial, mode kanske också står emd på listan?. 
"måste måste ha det senaste, oups där gick hela lönen till en sko, oj, mitt kontokort fick banta för en väska, nudlar resten av veckan - äh det vare värt, jag har iaf bästa ansiktscremen". 

sjjuuukt, och nu har det till och med smittat av sig/gått ut över melodifestivalen!! :O  

naglar

jag fick spruttet idag och köpte lösnaglar. är så trött på att aldrig få mina egna naglar och/eller fingrar att se bra ut, eller bara läka. biter jag inte, drar jag. drar jag inte, biter jag. inte bra. men nu kan jag varken bita eller dra av naglarna. satte på dem med ett superlim man fick med, naglarna satt över allt, utom just på fingrarna. var helt handikappad där ett tag när alla var på. häxa numero uno, synd att det inte var haloween, skulle kunnat gått "bus eller godis", skrämt iväg alla ungar och bidragit med hjärtsnurpf på de äldre!
, kunde inte göra ett skrutt med de där långa naglarna. men åtgärdade det hela med att måla de svarta och fila ned dem ngn centimeter (skojjar inte, långa var dem). men fortfarande ovaant och sjukt otympligt. 

nu sitter jag här med datorn i knät, i ett öde hus. amanda sällskapade under film och vindruvor (och te såklart), men åkte hem för ett tag sen. 



bet time snart !

no more?

ingen mer friidrott. är det sant? fan vad jag hatar mig själv för att jag förstört och hindra mig göra det jag älskar. men jag menar, aldrig mer? inte ens när jag är helt helt helt ultra fris? kmr jag ens bli det? , ja, klart jag ska, 100%, om det går. det gör det väl? 
men ändå.. hejdå simning, hejdå fortboll, hejdå.....      friidrott. 
himla blajj, vad man gör. ska jag sitta hemma som en annan degklump och mönstra mina egna pass? kmr det gå bättre tror ni? iih. jag får ju göra som jag vill, eller hur. men jag vet att det inte är värt att chansa, jag vet ju det. men säg inte nej, säg kasnke. låt mig få hoppas lite till, lite längre. eller det göre samma, spräng ballongen med en nål, ett snabbt litet stick bara, innan den flyger upp i oändlighetens himmel och spricket av trycket. 



men hallå, inget mer... ?



säng.

jag är ju så sjukt duktig på det här att komma ihåg saker. 
hur kan man inte märka att man ligger en sisådär 3m över golvet? 
nej jag ramlade inte ur sängen, men var på väg - 3ggr. -.-  haha, bra bra. 



annars gick det bra. pappa var lite saknad igår kväll, men hallå, glöm inte, vuxen nu.

egen säng.

nu kom pappa hem från sin betminthon, simning och allt vare är.. 
han kom upp och efter några fram och tillbakaspringningar sa han; 
"ska du pröva att sova i din säng inatt ksnke? ..nu när du är utskriven och allt"
"visst!" sa jag och log, samtidigt som jag bara kände ett stor ; "vah?! nääääääääääääääää!........" inombords. 

jag har nämligen inte fått sova i min säng tidigare för att det är en loftsäng, och när jag åkte hem på permissionerna sa de till pappa att jag skulle sova brevid honom, sen har det bara fortsatt så.. 
så jag ahr itne sovit i min egna säng på flera månader. 

men vafan tänkte jag sen, vad håller jag på med?  jag är 18 år och sover i min pappas säng, vad är det här för blajj? 
..men jag har liksom vant mig vid det, vi har lagt oss, löst korsord och pratat till ngn av oss somnat. 

men nu när jag äntligen får sova i min egen säng, ..  

skärpning, dedde . på riktigt. 18år, känner mig som 12... 

köttbullar

köttbullar idag, mamma lagade. 
inte alls mkt har hänt idag, film imorse, åkermyntan på dan. haha sad. 
men skönt skönt att kunna göra lite som man vill, även om man inte heeeelt kan det. 
efter middagen fick jag skjuts ner till pappa och tog ett långt varmt bad, skönt ! 

nu sitter jag här i pappas morgonrock, en snurrflurrad handduk på huvudet och min "dagbok" framför mig som jag inte skrivit i sen i fredags och nu försöker komma ikapp. haha minnet sviker lite när det gäller att komma ihåg vad man gjort sen i fredags... tänka tänka. 

skulle börja läsa den där "män som hatar kvinnor" i badet, men doppade den i vattnet, har fortfarande inte kommit igång med den, efter ett sisådär år....  :P 

nä, back to skrivandet nu! 

 
(ljuger lite, vi fick mackaroner till,   ..och ketchuuuup ;)  )

keso again .

hoppsan ,. ursäkta att jag är lite dålig på att svara komentarer, men jag svara på ett här;

"Postat av: Joanna

jag smakade oxÃ¥ den där keson för första ggn idag! vad tyckte du om den? :)
sj förväntade jag mig att den skulle va jätte god (brukar käka minikeso - som jag älskar!) men blev superbesviken, då jag blev superillamående av en ynka liten tesked!

har du smakat några andra keso-smaker som du kan rekommendera? :)"

svar;
den avr jättegod, eller jag gillade den iaf ;)  
förutom att dfen inte var laktosfri, haha. men har smakat en annan "mango" också, men tror jag gillade äpple/kanel/vanilj grejjen bättre. annars äre laktosfri som gäller och den finns ju tydligen bara u naturell, uack.!


oups!

oj glömde!
alla underbara fina som skickat brev till mig på enheten, nu äre dags att byta adress, för nu är jag ju hemma juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! :D ;)

yeah.

bilen.

du vet, finns ju ett så bra exempel, som stämmer så bra. du vet, bilen.
med bensin kan den bara gå och gå, köra på utan problem, men tankar du den inte, tar bensinen efter ett tag slut. bilen blir tom. bensinen är dens energi, din mat. utan bensin kan den inte köra, det går inte. rätt och slätt, svårare än så är den inte. simpelt.
men nej, du ser det inte så simpelt, eller? du ser att ngn från insidan tar ett steg ut ur bilen, backar. sen är det bara att knuffa bilen. den har ju hjul, den kan ju rulla, den behöver bara en knuff eller två. bilen vill ingen stans, den orkar inte, har ingen energi, ingen kraft, inget att ta ifrån. men ngn vill att den ska vara på en annan plats ändå, längre fram, även om den tydligt visar nej, inte förrän den är full igen, full av bensin, .. full av energi.

det är du, du knuffat den. puttar och puttar och visst den rullar framåt. du kmr framåt, fastän du egentlien inte kan, fastän att själva skalet, kroppen sagt nej. strejkar utav bara hevete. helt stängt av sig. nykeln behöver inte ens vara i. orkar inte ta ner handbromsen, orkar inte hålla emot. 
du puttat och puttar. 
men sen, vad händer då? när du tar slut? vem ska putta då? 
det är då man förstår att det är stopp. alltid ska det vara lite till. utöver det sunda, det normala. utöver det extrema. det går alltid, lite till även om det där "lilla extra" är slut för länge sen, så går det.

det är först sen, när vi är borta. som vi förstår att vi är ...borta. döda. energin tog slut.

what

allting är så jävla skönt, kan jag förstå? nej. försöker jag bara intala mig att jag känner en känsla jag borde känna. nu borde allt vara perfekt, jag är glad glad glad, utom mig av lycka. men det finns så mkt mer, varför aldrig nöjd?
ta dan som den kommer, det är så jag vill leva. vill inte sitta och planera in allt och alla. behöva kolla i almenackan och redan dan innan bestämma hur nästa dag ska se ut. värdelöst.
jag känner mig så fri, men ändå så fast. vem eller avd är det som inte har släppt taget än?
är det jag som är rädd att förlora kontrollen igen? är det jag som inte vågar släppa mig själv fri, eller vem är det som håller?..

jag mår bra, det är inte det.- det är bara det att det är en bit kvar, men det fatatr ju inte jag. jag tror ju att allt är slut nu, altl är klart. jag får inte ignorera, kan inte snubbla precis framför mållinjen igen, det får bara inte hända. jag måste sluta unvika, sluta ignorera.
jag har fått ett förstroende, så go girl. kör hårt.

freedom

Get free, be who you're suppost to be
Freedom, said it's freedom time now
Freedom, said it's freedom time
Freedom, freedom time now


FREEDOM  ♥

mamma D,

godmorgon alla barn! , och vuxna, 
kände mig som en mamma imorse. gick upp för att väcka robin, göra frukost till honom. strax därefter detsamma med pappa. robin skulle upp och spela match . 

sen har jag suttit och skrivit ett avskedsbrev, svårt det där må jag säga ^^ 
nu äre mellis!! gäller att hänga med i svängarna! ;) 



RSS 2.0