morot!

back in business .. så att säga!



normaliteten är min morot!



våfflor

wiihii, min andra måltids-permis! 
åkte hem efter lunchen och får vara hemma tills klockan 10 imorgon bitti, näringsdrycken ! =) 
woohooo! 
pappa och jag har varit och handlat, blir våfflor ikväll :) 



till det normala.

"det är bättre att du tar mer medicin, än att du mår dåligt. man får skrika, man får gråta, man får släppa ut"

men vafaaaan, det funkar som det är, jag vill snarare ta bort medicin än att lägga till. jag tror inte på att ngn tablett gör det lättare att äta, jga tror att det är så himla mkt mentalt. och vadå, när jag får tårar i ögonen numera är det för att jag blirså frustrerad på att de inte kan tro på att det "går så bra som det gör" att "jag mår så bra som jag visar", vafan, visst det är jobbigt ibland, men äta kan jag, det är inte det som är mitt problem. mitt problem är att jag ser en bild framför mig hur överkropen kmr vara som en boll och benen inte riktigt kmr att hänga med. men jag vet ju att det kmr jämna ut sig innan man hinner blinka, jag vet ju det. och det ör intget som stoppar lr hindrar mig från att gå upp i vikt, det är ngt som stör mig. men jag vill bara härifrån nu, jag vill komma ut till det normala. jag kan gärna fortsätta med näringsdryck och matschema för att gå upp i vikt, och avstå träning. det är inte det. jag är bara rädd att jag ska bli så insnöad här, bara se det som är sjukt och tro att det är normalt. det är en av mina största rädslor. skulle jag bestämma nu skulle jag skriva ut mig och gå på öppenvård, bara prata med ngn i veckan, men sköta all mat hemma. visst jag skulle kunna bara vara hemma, inte göra ngt annat, bara koncentrera mig på att äta enligt schema och gå upp till normalvikt. men inte här. då kan jag lika gärna ge denna plats till ngn som behöver den. visst, mittt läge var kritiskt, men nu är jag så pass klar i knoppen att jag ser varför jag blev sjuk. och min mening var aldrig att gå ner i vikt, nej, själva sjukdomen i sig var ngt som jag "växte in i".
nu ser jag NER på sjukdomen ur ett annat perspektiv, nu ser jag varför mina tankar som "ät, du kan kompensera med träning sen" uppkom, varför de fanns där. skillnaden nu och för några veckor sen är att jag kan byta ut de tankarna mot sånna som "du behöver inte träna nu, din kropp behöver inte det" "din kropp kmr jämna ut sig nu, det här är bara tillfälligt" "risken att gå ner i vikt är ingen du vill ta, för det är inte det du vill, du är bara rädd för att dina muskler aldrig kmr komma tillbaka, fastän du vet att de kmr det". så....  att sitta här och vänta in måltider bara för att "bevisa" att jag kan använda min mun och äta - känns ganska värdelöst. för det är inget problem.
jag har gnagt med tankar i mitt huvud dag in och dag ut, nu ser jag bättre. nu vet jag vad det handlar om, jag vet vad jag vill. det tog bara ett tag att inse att jag var sjuk, att acceptera det. nu är det accepterat så nu kan jag gå vidare.

seeeeeeeeegt

invigning på promenad idag, första jag fick följa med på, yeah! =)
det var skönt , !

annars har inget hänt, kollar 2filmer och annan massa tv. suuuuuuuuuuuuuuuck trögtid här.




stickning

aaah, detta är helt jävla kaos-illa! seriöst, nu måste jag här ifrån!
nästan alla här (typ99%) liter av stick-mani. en annan har ju hållt sig borta från de där pinnarna ett bra tag (exakt 5veckor), men igår fick jag 2stickor i handen, och det bara satt i huvudet, alla maskor och ja ..  haha helt sjukt. jag hller på att förvandlas, rosa byxor, stickningen i handen, jävla röta att jag inte är BLOND längre....

nästan rädd för mig själv, dettta är inte inte inte bra, man åldras ju fan i förväg!!


cosmonova etc.

tjohoo, ny daaag, som tryter mot sitt sluuuhuut, med brödbak. u know, tisdagskväll nu ju ;)
bra att brödet skulle stå och jäsa över natten, inget nybakat bröd till kvällsmålet med andra ord.....!

idag vare utflykt, wihi. vi åkte (4st) till cosmonova och kollade på en 3D-film, ngt med förr i tidens reptiler som levde under vattnets yta. rätt coolt det där med 3D, men sumpade min första promenad. yes thats right! från och med idag får jag gå med på promenaden!




justeja.. idag var min första middag med helportion. och jag hade matträning med pappa.. halvkul kasnke, men gick förvånansvärt bra, peppar peppar.



tjockpannkaka......

33333333333

ah. panik. idag vid 14.00-målet får vi en ny patient, ...från Egyptiern, så henne måste man prata engelska med.
denna engelska, aldrig kmr man ifrån den .. -.-

intaget av ny patient bidrog till lite ommublering i matsalen, ...  så jag har ...
bam..pa..bam    -    fått flyttat till bort nr.3, wiiiiie!! =D

blev så himla glad över att en av mina kompisar här också fick byta upp sig ett snäpp från sitt bord, det är hon värd, verkligen kämpat sig till det :)


wiiiiiie, bort nr.3! =D


utflyckt



idag fick jag följa med på min första utflykt,
vi åkte till rusta, yeah! ..

PERMIS!

permis, hemma, så jävla skönt. 
ska få äta fukosten imorgon bitti hemma också. sjuuuuuukt härligt! 

på vägen hem stannade vi för att handla all mat. shit vad man måste handla för 2mål. 

ikväll blire let's dance! 

home sweet home! fatta att jag sitter vid min egna dator nu! niiiiceee!



peeeeermiiiiiiis

lalala, trååååkiiiigt.
igår var pappa här och hade "Möte" med min kontaktperson, lr vad dte nu är. han fick min ordination och sen skulle de prata själva utan mig, så då vet jag inte vad som sas.
sen 14.00 var dte mellanmål och precis som gårdagens lunch, åt jag den med pappa. det gick lika bra som det gjorde igår, vilket var sköööööönt.



permission;
idag vid 17.00 direkt efter middagen kmr pappa hit igen och hämtar mig, så får jag vara hemma över kvällsmålet, sova hemma och sen kommma tillbaka till frukosten kl8. besviken på att inte få "visa" att jag kan klara av ett av det "stora" målen, men det är iaf bättre än ingenting, ska bli så skönt att komma härifrån!


morgonbesök!

wiihoooa, morgonen börjad bra ,med ett fint besök halv 9. men han var tvungen att vänta tills kl9, för de här insisterade på att jag tvunget skulle vara med på "morgonsamlingen".  men tack för besöket, jag blev jätteglad! :)   david var det som var här btw!




idag kommer pappa hit vid ett, så ska vi första ha "möte" med min behandlare där han ska få lite information om min ordination etc. sen ska han äta mellanmålet med mig också.. hoppas det går bra.

lunch med pappa

onsdag. iiih vad skitnervös hela förmiddagen, kunde knappt sitta still, eller prata.
pappa vad här, klockan ringde till lunch. gick dit så hade de fixat en vagn  till pappa och mig som de satte  handen på mig så fick jag rulla bort den till ett bord längst in på avdelningen. okej, gäller alltså att inte fuska, hälla upp rätt mängd och ja.. sköta sig.
pew, det gick bra, det var skönt.




efter lunchen lärde jag honom ett nytt kortspel "skipp-bo" som vi spelade med några andra patienter, det var kul :)

tick tack

tjollaaaahooooopp!
samtal avverkat med min läkare här och behandlare från dagvården, gick väl bra..
en ny patient dök också upp dagen till ära. :)
imorgon kmr pappa hit vid 11.45 så ska han äta lunch med mig, vi sitter ensamna ngnstans på enheten, se hur det funkar. hoppas det går bra. gör det det kasnke jag får sova en natt hemma i helgen, det vore underbart skönt! :)

nu har vi precis bakat lite - grahamsbröd. obama babblar sitt tal på tv:n och vi måste snart bege oss tillbaka till matsalen så fort brödet fixat sin förasta gäsning.
annars händer det inte överdrivet mkt här...    jättefint väder, not. haha.

och klockan i matsalen är fortfarande borta, har jag skrivit om det? att klockan i matsalen är borta? aja, det är den iaf. tss.
ganska svårt, man blir lätt stressad.. men visst det är inget "normalt beteende" att sitta och kolla på klockan i ett kör, men jag menar - nu ska vi ju faktiskt hålla en tid, det gör man ju inte "normalt" sätt...  
men men, de säger iaf (oftast) till efter halva tiden har gått, och när det är ca 5min kvar, så det kasnke är bra träning..





juusteee, vi har dragit igång ett pussel också! har lite svårt att hitta tålamod till det, men ibland så. behövs bara att man går bort ett litet tag, så kan man försöka hitta en pusselbit! då känns det inte lika skruttit som om man sitter där i 3h och hittar 2bitar som passar.. ;)





motiverad

det är sjukt hur man kan ha så mkt olika tankar, men om samma grej.
även om jag inte är frisk än och har de sjuka tankarna snurandes i huvudet, är jag sjukt motiverad till att få komma hem och testa hur det går hemma. det kan gå hursom helst. det är det ssom är så sjukt. jag vill vill vill komma hem och bara försöka själv, klara det. och då undrar jag, om jag nu är så motiverad och verkligen vill, hur skulle jag kunna misslyckas då? vilken del av mig är det som inte vill bli frisk, och varför kan jag inte stryka över den med den sidan som faktiskt vill?
vad är det som är så svårt?
när jag var längst ned på botten fick jag en en fråga; "vill du dö eller leva?"
en sån fråga kräver ett svar som inte borde vara så svårt att svara på. jag gjorde ett val - leva.
så vad är det som hindrar mig?

nu jävlar i gatan ska jag iväg och äta frukost, och njuuuuta, för att den ger mig kraft att leva ett liv!





havregrynsgröt, here i cooomeeee

godermorgon

godermorgon mitt herrskap!
idag "firar" jag 1månad här, "woohoo"  ..eller inte.
blodprov och vägning och blabla imorse = väckt och uppe sen kl6..
var precis och duschade, håret faller ju av som en dålig golvmopp.
nu sitter jag här, fördig, renduschad, påklädd och inte en jäkel är uppe..



skitdag

jävla skitdag.


PERMIS

wiiihiii, igår hade jag min första permission! det var bara mellan 14.00-melliset och middagen 16.30, men iaf! =D
efter mellanmålet kom mamma hit och hämtade mig, så åkte vi till elgiganten och köpte en mobil,
Sony Ericsson Z320i

sen åkte vi hem en sväng och träffade patrik och lillebror. åh har inte träffat robin på hundra år känns det som, han växer ngt sjukt fort nu. men han var så söt, han kom fram och kramade mig, detvar fint :)
efter typ 15min hemma, var vi tvungna att åka tillbaka.. men det var en sjön permission, fick äntligen dra några andetag i friska luften på typ första gången på 1månad.


justeja, fick ett par byxor av mamma också - rosa!!
jag blir nästan rädd för mig själv nu, går runt i rosa byxor. vad h'nde med mina svarta kläder och nitskärp?? :O
dessutom är jag ju blonderad, vilket jag heller aldrig trodde jag någonsin skulle göra.. haha,,,


lösen

ibland måste jag låsa min blogg av lite olika anledningar, men "låser upp" den med jämna mellanrum.
om ni vill ha lösenord och användarnamn är det bara att skicka ett sms, ..



telefoooonas

meeeeh, nu är de ute och går igen, när får jag följa med?  aja, nu hinner jag ju sitta lite vid datorn, utan att jag behöver "stressa" över att ngn annan vill ha den ;) 
om en timme kmr pappa och madde hit, då ska pappa kolla lite på olika mobiler,och imrgon får jag min första permission - YEAH! så då ska mamma och jag åka till typ .. elgiganten(?), omd et finns ngn här, och köpa en. för min börjar skrutta ihop. och får "bara" permission ngn timme, mellan 2 mål. antagligen efter em.målet och middagen. ska bli skönt att komma härifrån bara ett litet tag, har inte satt min fot utanför dörren på 1månad. fatta stort antetag jag ska ta när jag kmr utanför dörren! =D

besök

lunchpromenad för de andra, trodde jag skulle få följa med nu, men icke...   fast jag är glad ändå, för att jag .... dam dam


... SLIPPER RULLSTOOOOOLEEEEEN!!! YEAH!

så jäkla skönt så jag dör!

hade precis "oväntat" besök.. kändes rätt spänt och så.. var min tränare som kom förbi, snällt förståss, men svårt att veta vad man skulle säga.. pratade mkt om träningen, om när de var på träningsläger för några veckor sen, i spanien. hur det var där och så. sen gick vi typ igenom alla aktiva och prata om deras utvecklingar och planer.. kul att höra hur det går för alla och så :)
igårkv'll var pappa här och lämnade över en av mina gamla mobiler, den nya håller på att skruttna sönder. så slutade med att jag sitter och tittar på elgignten.se efter en ny. tror jag skaköpa ngn skitmobil nu, de håller ju ändå aldrig, vare sig den är "bra" lr "dålig" ..  haha, jävla skit :P 

fick precis en medicinburk med ngn grej i för mina fingrar, haha. efter lunch sätter de på mig bommullshandskar -.-
lunch snart.

stepwise

tjolahopp, nu har jag precis kommit tillbaka från ett besök på dagvården, där jag fick svara på frågor från "stepwise", sen kl halv tio imorse.
nu är klockan snart halv tolv och de andra gör sig redo för promenad. jag ska prata med min läkare/behandlare idag, vi ska prata om rullstolisen, snart kasnke jag slipper den!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!
nu ska jag rulla bort till rummet och ladda till lunchen.....


Se hela bilden

changes

många ändringar nu..
ska träna lite på olika mellanmålsalternativ. så dagens 14.00-mål blev annorlunda. lite jobbigare, lr ja ganska mkt. 
men men, det gick bra :) pappa på besök efter lunchen, han hamrade upp en stor anslagtavla på väggen, haha :P  och så hade han med sig ett guldhalsband och ett kort på sig själv, inramat - som jag satte upp :) 
kl 15.oo var det house, men fastnade i mitt sudoku, så vet inte riktigt vad det handade om... sämst :P 
idag kom en av de nya patienterma, lite oroväckande att två av patienterna här har varit här förut... nejdå, det här ska nog gå bra :) 
fick ett oväntat sms idag, och "oväntat" besök torsdagmorgon... 

middan om 15min! bye.  

bord nr. 2 !

tjollahopp. idag kmr en ny patient, och imorgon ytterligare en.  se hur det går :)
detta gjode att det var tvunget att bli lite omjustering i bordsplaceringen. så från och med frukosten i morse sitter jag nu mera vid bord nr... damtadam 2 !!  måste ju betyda att man gjort ngt rätt! :D

om jag inte nämt det tidigare finns det 3stadium , bord 1, 2 och 3.
bort 1 är det första man hamnar vid, där krävs väl mest vak och man har lite svårtatt "sköta" sig. börjar man sedan sköta sig, kunna äta utan "smussla" lr ngt annat, hamnar man vid bort 2, men man kan ju fortfarande ha problem med att äta, det har väl iprincip alla här så.. är väl bara att det är lite mera "eget ansvar". till sist kmr man till bord 3, där ska man kunna "klara sig själv", och där sitter oftast de som kommit väldigt långt, äter allt de ska 'utan problem' och snart kasnke skrivs över till dagvården. sitter man vd bord 3 kan man börja matträna på lite olika sätt, exempelvis ta med sin tallrik ut ur matsalen och sitta och äta själv, utan vak.


bra dag!

lördag. ovanligt bra dag. igår var ett hårt slag, så skönt att detta blev en bra dag, än av de bästa :)
känns rätt öde på hela enheten idag, många som är på permission och inte alls många skötare.
nu har vi precis kollat klart på körslaget, inte så mkt annat som hänt idag. lr de andra var på "utflykt" till stinsen.
mamma var här imorse vid elva också, kom med lite kläder och tidning + några papper från banken. nu när jag fyllt 18 kan hon inte ta han/göra ngt som har med "Min ekonomi" att göra, och jag kmr ju inte härifrån.. så det hade varit ett himla strul med papper och godkännande. och nu behövde jg skriva på och två "vittnen" härifrån - som kunde bekräfta att jag var jag och att jag var här. nu kom nattskötarna, de andra är inne på rapport och går sedan hem.
trött trött, tror jag ska gå och lägga mig på sängen och bläddra lite i tidning, men idag är det helg och man får vara uppe till 23, vill man ju ta vara på ;) , men äh, lika bra att försöka sova, ladda om till frukosten lixom ;) 

tugga. svälj.

sjuktligt nervös, kmr aldrig gå.
funderar på att "glömma" och bara ta en halv. fast det är en skötare här idag som har rätt bra koll på det ...   så de lär ju ändå inte funka. dessutom ska jag ju börja med hel ngn gång.. även på middagen. annars kmr allt bara ta ännu längre tid och jag kmr intr få åka på permission och lämna rullstolen och aaaah.
pappa ska komma efter lunch, sa till han att ta med hjälmen ... den kan behövas. gah.
nu har de andra gått på promenad. vill jag också med ut? ja, tänkte väl det. var tyst och ät. tugga, svälj.

påökning.

jävla skitdag säger jag bara. vägning och blodprov idag. inte gått upp tillräckligt, knappt ngtalls på en vecka, så från och med imorgon blir det påökning. (hel lunch). kmr aldrig hinna.
min läkare kom in och sa det imorse, kom in till mitt rum och pratade lite med mig. de förstår att jag har tränat, så detta är ett kast jag får stå. från och med idag bestämde jag mig för - ingen mera träning. misslyckades imorse, men klarat mig resten av dag, vilket får mig att må fördjävligt, men kmr må som en trasa imrogn. varför är det så svårt?
hon, läkaren tycker att jag är för "glad" för att allt ska stämma. hon vill att jag ska visa mer hur jag mår.
"vi vet att du mår skitdåligt, men du visar ju aldrig det där ute(på enheten)"
om de nu vet hur skit jag mår, vad är det då för mening med att gå runt och visa det?
det gör varken mig lr ngn annan gladare. och sitter man och pratar vid måltiderna, blir de så misstänksamma, att man typ ska uppehålla dem medans man gör ngt fuffens. är man glad/trevlig vid en måltid - är det ngt som är fel.
om man däremot sitter tyst, ibland fäller ngn tår, huvudet sänkt ner över tallriken - då är allt som det ska.

jävla helvete.

äta bör man annars dör man.

sluta tänk - KOM IGEN NU VAFAN!
du vill väl leva?  vad försöker du uppnå? 

ÄT ELLER DÖ!

snälla.. övervinn den där grisen, kom igen nu.
tillbaka till livet, kämpa.




...back to life..


brödbakarkväll.

jahapp jahapp jahapp. nu äre de andra och klär på sig, för promenix. ^^
iiih, hatar att sitta här som en annan handikappad. vill ut ut ut. hem hemhem.
jag ser lite snö genom fönstret iaf, de säger att det är kallt. igår var det tydligen hyperkallt(?).
aja,snart kmr nog ataraxen, tror jag det heter.. konstiga namn på allt nu för tiden :P

ikväll äre "brödbakar-kväll", de brukar vi ha varje tisdag. då äre ngt bröd man bakar som man har i lite olika grejer i från gång till gång,(ex. morot, katrinplommon, etc.)..
förra tisdagen gjorde vi faktiskt 2olika bröd, dels för att jag itne tålde en av dem. så det enda blev små runda "frallor" med kanel och äpple i, det andra blev en"filmjölkslimpa" med katrinplommon i.

undra vad det blir till lunch idag .

bye bye.


svimma

shohooow.
nu har jag svimmat för 2a ggn i mitt liv, fast jag hade inte kommit ihåg ngnt om jag inte haft ngn rumskompis.
mellan 05.30-06.00 kom en läkare in och tog puls och blodtryck. sen fick jag gå upp på toa och så skjutsade hon mig till behandlingsrummet. där togs vikt samt blodprov. hon stack mig 2ggr, en gång i armväket och en gång i handleden, men hon fick inte upp ngt blod, så 07.30 kom en annan läkare in ocg stack mig i andra armväcket, men fick typ bara ut ½ kapsel.
efter första blodprovsförsöken ställde jag mig upp för att klä på mig och sätta mig i rullstolen, då svartnade allt, men jag var fortfarande vid medvetande, bara det att jag inte såg ngt. så jag minns bara att jag undrade hur jag skulle lyckas sätta mig i en rullstol jaginte såg, men lyckades. de körde mig till rummet - allt var fortfarande svart. läkaren lämnade mig i min dörröppning till rummet, allt var fortfarande svart, men jag tänkte att om jag bara känner väggen kan jag nog hitta till sängen, men första steget och POFF, jag svimmade. vaknade, och ålade mig till sängen. 
skickade ett sms "jag svimmade :S" . efter andra blodprovsförsöket tittade jag på mobilen och såg svar och smset jag skickade, mindes ingenting, så lät det vara. men sen började jag få små tillbakablickr. och mina skor låg huller om buller efter att jag slagit i skohyllan i fallet.  men jag hittade inga sår från ngn kant. men jag mindes hur jag föll, men trodde det vara tt jag bara drömt det.  så frågade min rumskompis om hon hört/vaknat av ngn duns. och det hadehon. hon hade vaknat när jag kommit in, hört dunsen och sätt mig på golvet..  scarry.. 


stängda dörrar.

jag vill bara springa härifrån. man är fast bakom stängda dörrar och det sociala, normala livet. verkligheten.
men allt blir så dubbelt. för springer jag ut på andra sidan av dessa väggar, springer mot det jag anser vara friheten. springer ut där ingen bestämmer över mig, vad jag ska äta, när hur och mängd, ingen säger till mig vad jag borde och inte borde göra. där ingen låser mina dörrar och säger åt mig att jag inte får gå. ut till alla andra människor.
springer jag ut till det där fria, springer jag rakt in i helvetet. då springer jag verkligen in i djävulens gap. med en röst som säger åt mig vad jag får göra och inte får göra, var när och hur jag ska äta. och väggar i min hjärna kmr byggas, tjocka murar kommer stänga in mig från det normala, det liv jag vill ha. men dessa tillsägelser kmr inte komma från människor i annan form än ....mig själv.

allt är så dubbelt, allt är s¨å sjukt.

sudooookuuu

idag var mamma och P här, precis efter lunch, så de satt på mitt rum och jag var lite grinig och städade. efter gårdagens alla sömntabletter är jag helt bombad idag .. så sjukt trött.
nu är det bara ett mål kvar, kvällsmålet. sen är denna dag över, tack och lov. imrgon har jag varit här i 2v.

idag försökte jag gå in på min mail, men den sidan var spärrad, härligt. kan inte heller svara på kommentarer här på bloggen.. suck :P

annars händer det inte så mkr här. men imrognbörjar en ny vecka och lite aktiviteter kmr nog fylla ut dagarna, typ terapigrupper, kroppskännedom, lite samtal etc.
utöver det är korsod/sudoko, tv och film det som gäller. fick besök från uppsala i förrgår, fick en ny tidning full med sudok, så den har suttit fast i min hand i 2dagar nu, så jag ser bara siffror .. ^^   :P


om och om igen..

nu börjar de droppa in tillbaka från promenaden, och det är snart bara en 15min kvar till lunch. enav läkarna har redan gått runt med sin lilla låda och givit alla sina mediciner. så nu höjs "spänningen" som varje dag, 6ggr/dag...
när klockan ringer blire som en klump och alla vet vad som väntar..  dörren öppnas och kaoset är igång, en stund senare sitter alla tyst och petar, med huvudet sänkt. tittar up ibland för att kolla klockan, se så man hinner med tiden, så man inte missar och åker på en ytterliggare näringsdryck.
klockan tickar och 30min senare går alla ut från rummet med huvudet nere i golvet, mot vilorummet. 
tv sätts på, korsord och sudokun tas fram. sen börjar humören komma tillbaka, men då börjar nästa mål och processen spolas tillbaka och körs igen, igen, igen och igen. 6ggr. 
det är det som händer här ;)   lunch nooow. sccchwwwruuuuuup .  

sparka sönder

nu går alla ut på promenad. gaah vill också!
dumma förbannade skit rullstol.

aja, har jobbar jättemkt med min psykiska del, det mentala. och bara genom gårdagen har min syn på sjukdommen förändrats enormt. har haft så enorma chanser att fuska under gårdagen, men jag tog mig i kragen och ..
SLOG ANOREXIN PÅ KÄFTEN!  , en riktig jävla smäll fick den! ni skulle bara veta ...
så fort jag får på min skorna ska jag inte bara slå till den, jag ska SPARKA DEN SÖNDER OCH SAMMAN!

new year.

GOTT NYTT ÅR!      (...i efterskott) och god fortsättning! =)
andra dagen på nya året! nytt år, nya tag - och nr.9 är mitt turnummer också ;)

här händer det inte mkt..  mest korsord/sudoku lösningar, vila och måltider. urk.
känns som man är förtidspansionerad, man får inte göra lr bestämma ngt själv.
och rullstolen och reglerna om kläderna ger mig KRUPP!

nuär klockan snart tio och då mina vänner, äre dags för näringsdryck! undra vilken smak man ska ta idag..? finns;
choklad - godast? - men lite "mastig"
vanilj - tredje eller andra godast.
wild strawberry - näst äckligast ... blä.
tropical fruit - äckligast! USH!
cappuccino - helt ok, ligger i mitten.



blir nog vaniljen idag.. drack chokladen igår.. tropical fruit har jag bara smakat en gång (likaså "jordgubben"), aldrig mer säger jag ..  :P

nu måste jagnog börja avrunda, för kmr de ihåg mig hämtar de mig lite tidigare... annars för sent .. -.-  ;) 

nu önskar jag eder alla en riktigt god.....(ej jul), nytt år!    (haha humorn är ju inte på högsta nivån kasnke .. ursäkta) :P

RSS 2.0