att inte förstå.

-o5


jag är tom & uppblåst. en ballong, fylld med något ingen kan se eller känna. maten cirkulerar som ett omslutande täcke, blodet har fastnat i små klumpar, proppar. hormonerna har vridit sig och hjärtat hostar. lungorna piper, magen rinner. halser rispar och händerna styr. benen darrar, huvudet slår emot väggen.
ingentign är som det ska. hur ska det va?

den här dan var planerad, den skulle varit bra. men nu får planerna omplaneras för att ligga under ett täcke.
saker är svåra att förstå. när man är liten och får höra att man gör fel, men man förstår inte - tar man på sig skulden. värlen börjar öppna sig och ögonen ser. skulden som man tog finns kvar, men förståndet säger något annat.

allting vrider sig och det är lätt att säga att man inte förstår, men svaret får man leta upp själv. för det finsn ingen som hör din röst, ingen som lyssnar. ingen som ser din fråga, ingen som sitter inne med svaret. svaret.. det har du bara själv. den enda du akn fråga är dig själv. följ med i vridningarna och låt blicken speglas innåt, titta in i den jobbande kroppen och fråga. rista in ett frågetecken så tjockt och stort att ingen kan missa, att du inte kan missa det.
svaret du söker finns där, hos dig, i dig, du har det. fråga och svara. formulera. säg inte att du inte förstår, för innerst inne vet du. ta tag i det, gör något åt det. vakna, våga. var inte rädd. visa din styrka, som du samlat och tränat upp i så många år. fega inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0