krasch!

alltså, jag förstår inte vad det är för fel på mig. eller snarare vad det är som går fel mellan mig och elektronik.
ALLA mobiler jag har och har haft går sönder inom loppet av några månader (om ens det). 3datorer har jag lyckats försummat och nu även den jag fick för 2månader sen. tänkte låna pappas, och vad händer? jo den blir snigel och internet dör. och vägrar återuppstå. 3mikrovågsungnar har totalkolapsat just när jag använt dem och i förrgår skulle jag kolla på tv, vad händer. inte så mkt, den är och förblir helt svart. igår försökte vi laga skräpet. lyckades. sen på kvällen sätter jag mig framför den och vad händer - svart!
u-n-b-e-l-i-v-e-b-l-e-!
och jag blir så trött på det!! GGRRRrrr..!!
det enda bra detta för med sig är att jag iaf lär mig mer och mer om mobiler. (ja för de intresserar mig mer än en himla microvågsugn).

 why oh why?

pride kom tidigt iår?

här har man suttit och väntat i dryga 2v efter en piercing. imorse fick jag mail från mamma som tagit kort på en postårder, eller ja att jag hade ett paket att hämta ut på posten. JIPPI, sa jag, sprang och hämtade lappen och vidare till posten. well, this is what I got.




haha iofs fin, även om det är ett tag kvar till pride. men vad hände med min piercing? :P

för i övrig passade pappa & jag på att handla "lite" mat inför veckan. nästan 900;- äter jag det här lär jag ju få tatuera mig inom kort! wihhi!
nejmen kylskåpet är fullt och imrogn börjar alvaret. jag kmr vara ett omkringgående pissurt nervvrak denna fina sportlovsvecka.

watch out' !

todaysis!

haha himla ungar alltså. möter ett gäng på vägen till skolan och får en fråga av en knatte.
ungen; hej! vill du ha snöbollar på dig? (varav hon håller i en)
jag; hejdu! nejtack, jag klarar mig!"
vi går förbi varandra och..
SPLOSCH!
suck.

haha förra veckan var jag på bio med pappas fru. då lottade dem ut gratisbiljetter till en stand-up comedy grej! och tro det eller ej, men vi fick dem!
biljetterna gällde idag 25/2 kl19.00. dag och tid hade jag tittat ut ordentligt. och A. blev den jag tog med mig. vid 18-snåret började vi vanka iväg mot en buss, som vi tänkte hoppa på en 20min senare. väl vid bussholmplatsen (perfekt i tid!) säger A. att hon läst om en stand-up grej idag, men på drottninggatan. gulp!
(vi var påväg till vällingby)
tar upp biljetterna för säkerhetsskull. och vart är det om inte, ja självklart, på drottninggatan. haha tabbe. bara att vända hem igen, hopp på bussen åt motsatt håll.

haha så kul fick vi denna kväll!
aja det tar vi igen på lördag, hiih :D


OS at night

huset är dött och klockorna är inställda på 01.30 & 06.00.
då kör hockeýn igång. fy. OS för all del, men hockey?! nej ush, där drar jag gränsen för intressanta sporter (att titta på). så hit med öronplopparna så jag slipper höra, ! (& vakna?)
jag kollar MTV istället, det är grejer det - TikTok nu, cool tjej !

nästa vecka är det sportlov för min del. pappa ska hjälpa mig då, med maten. 6mål om dagen, uuurrrk. så nu har vi (jag) suttit och försökt utforma ett schema. nu drare igång, laddar. självklart är jag taggad, men det är tungt. men det blir bra.

nej MTV kallar! ;D

fyllo i Val d'Isere

det är svårt det här med att "hålla igång" två bloggar samtidigt. även om dem inte riktigt har samma röda tråd (har jag ens ngn röd tråd på den här?) jag lixom skriver musten ur mig på den ena, haha.
vill gärna kopiera inlägget och ta bort/lägga till lite och klistra in i nästa, men det verkar typiskt tråkigt.

haha juste. fick ett telefonsamtal från G inatt. han började med ett sms om att han var insnöad i Val d'Isere.
ojdå tänkte jag.
sen fick jag ett till i stil med "puss på dig älskling, nu är jag full igen!"
men jaha. ja för nu gåre säkert mkt lättare att ta sig ifrån en insnöning tillbaka till en annan skidort!
sen kom tlfn samtalet.

HAHAHAHHAHA. alltså ja vad ska man säga. ska försöka sammanfatta det lite kort en enda beskrivande;
han var full.

haha åh, det gjorde min natt. älskling!

nej nu blire nog till att gå ut i solen och köpa honung. den har liksom ngn konstig tendens att ta slut i det huset jag befinner mig i, :O

ciao!




dagens lektion!

hemkommen från skolan! pew. det är inte en självklarhet varken att komma fram eller hem those days. men jag lyckades tillslut! men bussen körde lite fel, haha. typiskt.

1st dubbellektion i plugget - check. sen fick vi gå hem. de andra 2 var inställda för att det inte var några elever på skola. typ. fast som den duktiga elev man nu en gång är, pallrade jag mig dit!

läraren var dock inte närvarande, men kom in lite då och då, för att se att vi jobbade. mycket flitit knapprande på datornerna från de allra flesta. så nu är facebook uppdaterat från alla håll. andra gången gick han ut med ett fynd under armen - en SLITZ-tidning. han sa till killarna att han inte ville att dem skulle springa på toaletten hela tiden. så gick han ut från klassrumet. stack in huvudet igen och sa "bara så ni vet så kåtar inte det här upp mig!"
så gick han igen, inte kom han tillbaka på ett tag heller.



jag får en känsla av att våra lektioner inte ser ut som majoritetens..

skolan.

"nu har datorn kukat ut helt igen" , vår lärares igenkommande uttrcyk när datorn krånglar.

efter många olika och delvis blajjiga konversationen blev slutsatsen  att walthers inte är så bra, rätt&slätt.  
en elev frågade nu om målet med hans liv var att komma upp till norra real skolorna. han ritade fins upp en liten bild och förklarade att han hellre skulle vilja hitta en balans, ngn stans i mitten då;


haha, inställningen här är såå bra! . ! :D

in dah school.

hejhoppplopp!
in dah skola. vi började för snart 20min sen, dock är inte läraren här än. hhm.. lilke usual? haha
nedå han är säkert bara fast i trafiken. kaos i den världen, vädret ute vänder upp och ner på oss, varje år. som om snön och kylan blir en ny chock varje vinter. borde vi inte kunna vara lite mer förberedda?
men idag. -23/24 grader. MINUS.  helt otroligt, dags för lite värme snart kasnke ? sommar var är du?  lovar att välkommna dig med öppna armar!

enheten idag., senare.

yesterday.

likt minnen,
drömmar som skrämmer.
ärr som aldrig bleknar,
sår som aldrig läker.
som svåra händelser,
oförglamliga trauman.
kryper det tillbaka.
påminnelse,
trycker tillbaka.
från sin vrå,
tittar fram.
dens existens,
ångest.

igår gick helt okej. dan swoschade förbi lite. laddade för middag med mamma, som slutade i tårar. men men, jag klarade det! mkt plugg fick man gjort också. eller ja, iaf mkt för att vara mig på en och samma dag!
projektarbetet börjar ta sin form! puuuuha.
mer plugg nu, historia. fast kul historia! ska skriva om HBT-historia. mutcho intressanto!
1,2 plugga pååååå!

-


volt med bilen

idag voltade en bil. inte vilken bil som helst. den vi åkte i igår. jag och hon, pappas fru/min "låtsasmamma"
fyfan. jag är helt ställd. änglavakt på henne. hon klarade sig, utan skador. hur sjukt är inte det?? det kunde ju ha gått hur fasen som helst!!
tror hon körde upp lite på kanten, så swosch måste väl den tunga snön fått grepp om hjulet/bilen och PABAM voltade hon, landade på taket. hängde upp&ner i säkerhetsbältet, lyckades knäppa sig loss och krypa ut genom ett av de krossade fönstrena. ringde pappa, "jag har voltat med bilen" herregud.

farlit att köra bil. TACK OCH LOV att hon klarade sig så bra som hon gjorde!

change.

upptäckt, förändring.
andra ögon, nya perspektiv.
en dom, letar lösning.
kämpar, faller igen.
nerför, inget stopp.
vill hjälpa, slinter.
sanden silas igenom,
handen når inte fram.
tårar, skrik,
besvikelse, oro.
ett överförande ansvar.
ny inställning, ovetande.
är det bara nu,
eller för all tid?


styrkan att vinna.

med hjärtat i halsgropen,
vi vänder och går.
rädlsa och skrik,
vi vill inte mer.

vart tog modet vägen?
att kämpa,
vad anses värt mödan.
vi bestämmer,
känner och avgör.
att vinna,
mållinjen är bekräftelsen.
mäts styrka i vikt?
vinna är att vilja, 
att aldrig ge upp. 
styrka är att orka, 
hålla fighten vid liv.

 


18/2 golv.

"efter regn kommer solsken.." ..har jag hört. äre likadant åt andra hållet också? verkar så.
för den här dagen kan ju bara ta och springa i diket. klockan är bara strax efter 12, dvs att typ endast halva dagen har gått. världelöst. golvad x2 & nu vill jag ge upp för idag. för det gör ont.
men likförbannat är det bara att duscha, fixa rena kläder och ta sig till skolan. tjoho..


dåliga dagar är en sak, men det här är ju bara förjävligt.
hoppas mammas dag är bättre.


unit.

enheten idag, det gick bra! hihi. han är stolt över mig, behandlaren. äntligen. suddasuddasudda bort allt tvivel på honom! jag ska allt visa. och det känns bra.
för vid XXkg blire tatuering, och det känns inte alls lika avlägset längre, det är faktiskt inte heller så avlägset. alltså, tjofadderittan lejhej! tror banne mig att denna gång kan gå! =D

bio senare på kvällen, med M. "farsan", helt okej film. eller ja... aja! pappa är lugnare nu, alla startar om på ny kula. nu kommer nog det mesta lösa sig. fast det krävs en jäkla järnvilja och styrka från var och en. men nu går vi mot ljusare tider., jag är taggad. peppad. redo. för livet. yes.

today.

idag är en ny dag. jag ska ska ska ska ska klara.


nystart!

sitter i skolan nu, fick just en kommentar "tänk om alla kunde skriva på lika bra som henne!"
svaret på det blev; 
"..då skulle vi få ont i huvudet av allt knapprande"
tss, tänk om de visste att det var ett mail jag skrev..

idag är det inte bara en ny vecka på almenackan. nejnej, det är en nystart. nununu. mamma har bestämt sig för att kämpa för ett hälsosammare liv. röra på sig & äta mer "rätt", bli av med extrakilon som gör henne osäker och ger henne en orkeslös och tung kropp. den kapar av en liten del av glädjen till livet. att jaga kilon ska jag inte säga ngt om, egentligen, men gör det ändå. varför, VARFÖR, slösar vi bort så mycket tid av livet till att tänka och försöka ändra på det. känna oss tjocka eller smala. komplex i all ära, men vad fan..
hur som haver.
jag har också bestämt mig. för att bli frisk. en gång för alla.

igår startade vi en blogg. "resan mot mitten"., hon gör inte en resa till att bli smal och jag gör inte en resa till att bli tjock. vi ska göra en resa, från två  olika håll, till ett mer hälsosammt tillstånd för oss båda.
NU SKA JAG TA MIG FAN BLI FRISK!!
för att komma till bloggen, klicka på länken;

http://motmitten.blogg.se


"you can be my valentine"



äre alla hjärtans dag, så äre. då ska man vara kärleksfull?
singlarna slår volter i ren frustration och flickvännernas förväntningar höjs i takt med pojkvännernas klump i halsen när pressen drar på.
här kan vi snacka kärlek!

haha nejmen det är en fin dag. ett fint budskap och tanke, bara det att vi människor har en tendens att dra saker till maxgränsen. överbelasta systemet och ta ut svängarna som egentligen är raksträckor..

jaja. nog om det. imorgon är det måndag. men klockan är bara 23.13. så; glad alla hjärtans dag!

en gång för alla.




jag måste komma ihåg att det inte var kul. måste minnas att jag inte hade ngt liv. måste se tillbaka på det som en tragisk del av mitt liv. jag var sjuk.
sjuk, ingen vill vara sjuk. jag måste kunna titta på bilder och se att ngt var fel. jag vill inte leva så, jag vill inte tillbaka till det. jag måste säga hejdå. för all tid. jag måste sätta stopp, punkt. avsluta kapitlet. jag vill ju så gärna. jag måste våga. våga inse vad som är rätt. hur jag vill må och vad jag vill uppnå med mitt liv. jag måste våga möta världen, måste krypa ut från mitt hål. jag kan inte nöja mig längre med att stå i öppningen. jag måste ta de sista stegen också, ut. annars kmr jag aldrig få stå där på ängen. våga. jag kan inte vara rädd för friheten. nu eller aldrig. nu.

hm...

när man står där och ser.
tittar på hålet, silande fingrar.
styrkan rinner ut. vill fånga upp.
ge tillbaka.
när man står där,
känner igen. vet vad som väntar.
vill agera,
kan bara se.
vill förvarna, med stum mun.
när man står där och ser,
bara kan titta på.
hemska bilder. påminnelser.
hur det en gång var, är.
rinnande tårar,
skärande känslor. ont.
vill hjälpa, slå bort.

när man ser hur allt rinner ut i sanden,
men man inget kan göra..



hm...


I know now.

I need you to know
I'm not through the night
Some days I'm still fighting to walk towards the light
I need you to know
That I'll be OK



 I know now
I'll make it through somehow


hejdå sköldis..

som sagt.. ; blä blä blä blä blä blä blä blä BLÄ för avsked!!! :(


9 månader


Tignes, frankrike 2010

jahapps, då var man hemkommen från frankrike. home sweet home.
eller nä, gäller inte denna gång. ville inte åka hem, egentligen. MEN, veckan har varit super med massa trevliga & glada prickar, sol, skidor, snö, bräda, party, etc etc. men bäst av allt; älskling.
jaa, äntligen fick man träffa den mannen, på tiden vill jag lova.
dock vare nog en av de värsta känslorna jag upplevt idag på flygplatsen. fy satan i gatan, inte roligt. och nu äre tomt, jättetomt. okej min säng är fylld av grisar, men iaf, jag saknar redan min finaste gris. åh.

hur som haver, bästa veckan på länge! stackars A dock, som hade lite otur med armen där .. :(    tack för denna vecka, wiihoooah. roligt ! 

fint va?

min kropp är spaghetti, kokt spaghetti. och flertalet blåmärken syns och känns. men det äre sååå värt kan jag säga!!
frågan är bara, egentligen, hur jag tar hand om mitt liv?
löser sig verkligen allt allt allt. ?
jag kan nog svaret, och jag måste fan ta tag i det här nu och fixa det. inte okej längre. inte okej.


Varmt, bubbel å Puder

heej hopp!" nu har vi snott daniels dator, så det är så! han har fått sina binningar så det så!
sistq kvällen nu; måste uppfylla nyårslöftet; right amanda?
guuuustav cvart äru??

daniel gästbloggar;
jao. vad som händer här stannar här brukar man ju säga. men nu har fru denise bett mig att ha ett extra koll på gustav. å det kan ju bli en skoj sak att göra. han brukar dock vara ganska snäll så de ska nog inte vara några problem :)

Det har varit skoj att ha Denise å Amanda här på besök. Vi var på spa ena dagen :) det var fett nice. Men nu är det snart dags dör tössera att åka hem :( men men. så kan de vara. kanske man ses framöver. när man åker till el stockholmo på besök hos gustav. Ska även tvinga med han till spanien via cykel. det ska bli en kul tripp.. jao. godnatt alla... // Jhesus.blogg.se

RSS 2.0